Hvem vi er:

www.jaerenbiogass.no
Jæren Biogass AS er et biogassanlegg som blant annet produserer biogass av egen husdyrgjødsel

Vi kan kontaktes pr telefon på nummer 900 24 323 eller mail olav@jaerenbiogass.no. Besøksadresse er Vollvegen 52, 4354 VOLL.

Orgnummer: 995 003 775

 

Behandlingsansvarlig:
Ansvarlig redaktør for jaerenbiogass.no er behandlingsansvarlig for personlysningene som samles inn og behandles via Jaerenbiogass.no

Formål:
Vi henter inn minimalt med personopplysninger, og det som innhentes har kun som formål å bli brukt til kundeservice.  

 

Behandlingsgrunnlag:

Det er frivillig å oppgi informasjon vi spør om. Velger du å ikke oppgi personopplysningene vi spør om, kan det hindre oss fra å gå deg tjenestene du ønsker.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvordan brukes de?

 

Kommentarer:

Når en besøkende legger igjen kommentar i vårt kontaktskjema, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

 

Kontaktskjema:
Via vårt kontaktskjema lagres epostadresse og navn på personen som bruker skjemaet. Denne informasjonen oppbevares slik at vi kan yte best mulig kundeservice overfor deg. Informasjonen som lagres blir ikke brukt til markedsføring.
 

Informasjonskapsler:
Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
 

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
 

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.
 

Innebygd innhold fra andre nettsteder:
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.
 

Statistikk og analyse

Vi bruker for øyeblikket ingen brukeranalyseverktøy på våre nettsider.
 

Hvem deles opplysningene med?
Opplysningen deles ikke med noen, og er kun tilgjengelig for Admin av Jaerenbiogass.no
 

Hvor lenge oppbevares personlysningene?
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.
 

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.
 

Hvor vi sender opplysninger om deg:
besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Brukers rettigheter:
Jaerenbiogass.no følger norsk lovgivning knyttet til personvern og andre spørsmål knyttet til sidene våre. Som bruker av nettsidene våre har du rett til å:

  • be om tilgang til opplysningene som er lagret om deg

  • be om retting av opplysninger som er uriktige om deg

  • be om sletting av opplysninger om deg

  • be om begrensning av behandling

  • protestere mot at opplysninger blir behandlet

  • be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til andre (dataportabilitet)

  • trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling

  • klage til Datatilsynet i Norge (eller tilsvarende organ der den registrerte bor eller der regelbrudd har funnet sted) på behandling av personopplysninger

 

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener jaerenbiogass.no ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Jæren biogass as  org.nr: 995 003 775 

Vollvegen 52,4354 voll   Telefon: 900 24 323  

  • Facebook - Black Circle